Expeditie Robinson

Inleiding

Ga jij de uitdaging aan om met een team de expeditie te winnen? Overleef het mijnenveld, kraak de codes, zet de puzzelstukken op de juiste plek en werk samen om de opdrachten te voltooien.  
In de herfstvakantie kun jij laten zien dat je een echte Robinson bent! 
 
Na het grote succes van vorig jaar organiseert Team Sportservice West Friesland de tweede editie van dit evenement. Op maandag 12 oktober kan je meedoen in Wervershoof, op woensdag 14 oktober in Nibbixwoud en donderdag 15 oktober in Hoogkarspel. De groepen 3 t/m 5 van 09:30 tot 11:15 uur en de groepen 6 t/m 8 zijn van 12:30 tot 14:15 uur aan de beurt. 
 
Meedoen kost slechts € 4,- en de volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.  Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen=meer kansen! 

Corona 
Team Sportservice organiseert haar activiteiten volgens de richtlijnen van het RIVM. Bij deze activiteit geldt dat ouders en/of begeleiders niet mee naar binnen kunnen. Afscheid nemen mag bij de ingang van de sporthal en kinderen gaan zelfstandig naar binnen. 
 

 

Aanbod

Leuke spellen waarbij je moet samenwerken, puzzelen, slotjes openen, parcours afleggen etc.