Zomer beweegtasje

Zomer beweegtasje

Let op: Aanmelden is alleen nog mogelijk voor afhaallocatie Nibbixwoud, kantoor Team Sportservice (Dorpsstraat 84a). Aanmelden is verplicht en afhalen van de tasjes kan op woensdag 5 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Let op: Voor ieder kind geldt een aparte inschrijving. Bijvoorbeeld: Wil je drie kinderen uit 1 gezin aanmelden? Vul het formulier dan drie keer in. 

Nieuwsbericht juli 2020 
Vierhonderd kinderen uit gezinnen in de gemeente Drechterland, Opmeer, Stede Broec, Enkhuizen en Medemblik hoeven zich in de zomervakantie niet te vervelen. Zij kunnen zich aanmelden voor het zomer beweegtasje dat in het leven is geroepen door Team Sportservice. Juist voor diegene waarvoor het niet vanzelfsprekend is om op vakantie te gaan, spelletjes te spelen op de nieuwste Playstation of lid te zijn van een (sport)vereniging.

Ben jij tussen de 4 tot en met 12 jaar en kom je uit een gezin die financieel moet rondkomen van bijstandsniveau? Meld je dan aan voor het zomer beweegtasje van Team Sportservice. Let op: er is een beperkt aantal beschikbaar. 

 

Pick-up locatie Nibbixwoud


Aantal open plekken: 58
Datum Tijd Locatie
5 aug 10:00 tot 14:00 uur

Contact