Sportinstuif Ilpendam

Inleiding

Op maandag 29 april, in de meivakantie, organiseert Team Sportservice Zaanstreek-Waterland in gymzaal de Grote Grutto en het daarnaast gelegen speelplein van 10.00 tot 13.30 uur een Sportinstuif voor kinderen uit groep 3 t/m 8 uit de gemeente Waterland. De kinderen kunnen dan deelnemen aan verschillende sporten.

Aanbod

Kinderen kunnen buiten deelnemen aan pannavoetbal, straattennis en bootcamp. In de gymzaal knotshockey, ren- en estafettespelen en nog veel meer leuke en uitdagende onderdelen. Er is dus van alles wat, voldoende om jezelf te vermaken! Vanaf 10.00 uur zijn de kinderen van groep 3 t/m 8 van harte welkom. De kinderen uit groep 6 t/m 8 zijn vanaf 12:00 uur welkom. Beide groepen kunnen zichzelf 1,5 uur lang vermaken.
Deelname kost €1,50 per kind en inschrijven is verplicht Kom jij gezellig met ons mee sporten? Neem dan ook vriendjes of vriendinnetjes mee. Deelname is op eigen risico.

Inschrijven:
Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland , klik op de button ‘Evenementen & Activiteiten’ en vervolgens op ‘Sportinstuif Ilpendam’. Je kunt via de website direct afrekenen via iDEAL.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.

Sportinstuif Ilpendam

Sportinstuif Ilpendam