Challenge4Life-Obstacle Run

Inleiding

Leuk dat je je wilt opgeven voor de Challenge4Life-Obstacle Run op 22 juni 2019 ten bate van Huis aan het Water!
Je kunt individueel of in teamverband (dit kan een mix van alle leeftijden zijn) starten. Als je in een team wilt starten, vergeet dit dan niet aan te geven bij je inschrijving!

Vanaf 10:00 uur kun je het terrein op, om je aan te melden. Om 11:00 uur dien je je aangemeld te hebben en start de opening van het evenement.

Wat is Huis aan het Water?
Bij het Huis aan het Water kan iedereen terecht die te maken heeft (of heeft gehad) met kanker. Patiënten, partners van patiënten, familie en vrienden. Ons Huis biedt diverse mogelijkheden om te leren leven vanuit een ander perspectief, waarbij niet de ziekte, maar de kwaliteit van leven centraal staat. Met jullie steun kunnen wij mensen blijven helpen.

Daarom voor jullie een extra uitdaging om naast de dag zelf ook geld vooraf of gedurende het evenement voor ons in te zamelen. Uit ervaring weten we dat € 100,- of meer te halen is. Dat kan je doen door je familie, vrienden te laten sponsoren. De inzamelmogelijkheden volgen!

Geef je snel op want de vroegboekkorting loopt tot en met 15 mei. Laat het je vrienden en vriendinnen ook even weten, anders lopen zij de korting mis!

Neem een kijkje op www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Deelname 18+

Deelname 13 t/m 17jr

Deelname 12-